Főoldal
  

Bár a térségben a téli hónapok jelentik a főszezont, nyáron is számos lehetőség várja a kalandot vagy kikapcsolódást keresőket.

Thaiföld a Távol-Kelet harmadik legnagyobb állama. Gazdag kultúrája és lakóinak kedvessége egyedülálló a világon. Nem véletlenül hívják a "mosoly országának" Thaiföldet. Az arannyal borított, kupolás tempolomok, az ősi romvárosok, a hatalmas Buddha-szobrok, a hegyek és az esőerdők, a végeláthatatlan rizsföldek és a napsütés a hosszan elnyúló, homokos tengerparton kivétel nélkül mindenkit elbűvöl.

Nincs ez másként Malajziában sem. Borneo, Langkawi, Penang: a szigeteken mesébe illő trópusi strandok várják az ide látogatókat. Aki egy kis kalandra vágyik, érintetlen őserdőkben barangolhat a nemzeti parkok területén.

"Nem számít" - mondják Thaiföldön és Malajziában az emberek, ha gondjuk akad. Az a lényeg, hogy minden körülmények között megőrizzék jókedvüket! Nincs olyan utazó, aki ne mesélne vendégszeretetükről. Persze nem hiányozhat az élménybeszámolókból a vásárlás és a különleges ételek említése sem.

A párás trópusi levegőben keveredő fűszeres illatok, valamint a thai és maláj konyha egzotikus ízei mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a turista valóban a mesevilágban érezze magát.

  

Zsurnaliszta

Újságíró vagyok, minden érdekel ami a Nagyvilágban történik.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció