Főoldal
  

Némi kézügyességgel és kreativitással rengeteg dolgot meg tudunk csinálni otthon, nem szükséges az előre elkészített dolgokat megvenni.

Kínálja az édességeket stílusos csomagolásban: színes muffinpapríba tegyen cukorkákat és bonbonokat! A tálkákat mintás papírból hajtott süveggel fedje le, a végükre ragasszon bojtot is, így igazán feltűnő lesz a dekoráció is.

Egyszínű tányérra terítsünk fehér textilkendőt, majd az egészet (tányérostul) kösse át egy színes zsinórral, szorjon rá konfettit vagy papírból kivágott pöttyöket, majd bújtasson át a madzag alatt egy virágot.

A papírpoharakra ragasszon színes cimkét, vignyettát és készítsen melléjük filcet is, így a vendégek meg tudják jelölni a sajátjukat.

Pasztelszínű abroszon remekül mutat az élénk színű dekoráció. Ha például halványrózsaszín a terítőnk, akkor pink kiegészítőket használjunk.

Színes öntapadó fóliára sablon segítségével rajzoljon 10-15 cm széles farsangi álarcokat és apró, konfettiszerű körlapokat (tetszés szerinti mennyiségben) majd vágja ki mindet! A díszeket ragassza fel egy öblös üvegváza külső falára, végül helyezzen bele nagyméretű tömbgyertyát.

  

Mazsola

Miss vidámság

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció