Főoldal
  

Az alábbi ötletek megkönnyítik a szervezést, hogy házigazdaként is élvezni tudjuk a forgatagot.

Meghívottak listája:

Gondosan válogassuk össze a meghívottakat, hogy mi kiket szeretnénk látni. Minél többen vagytok, annál nagyobb az esély, hogy valaki mindig "viszi" a bulit. Ha a legtöbb ember ismeri egymást, akkor a kínos feszengés kevesebb az elején, ha viszont nem, akkor remek lehetőség az új emberek megismerésére.

Időpont:

Érdemes előtte körbekérdezni, bár nehéz olyat találni, ami mindenkinek jó.

Meghívó:

A boltokban már nagy a választék a különböző meghívókból, de otthon is elkészíthető. Bár időigényes, a meghívottak talán jobban értékelik, és adott esetben olcsóbb is lehet.

Dekoráció:

Ha van apropója az események, akkor a dekorációt ahhoz érdemes igazítani, ha nincs akkor fogjunk pár lelkes önkéntest és fújjunk lufikat. Gyorsan fel lehet vele dobni a helyszínt. Akár lehet tenni a falra egy nagyméretű fehér lapot és kötni mellé színes filceket,a vendégek maguk is dekorálhatnak. Csak figyeljünk, hogy nehogy a nagy lelkesedésben kiszínezzék az egész lakást :)

Étel-ital:

Készíthetünk mi is egyszerű szendvicseket, némi dekorációval feldobva. Rendelhetünk is hidegtálakat, vagy kérjünk meg mindenkit, hogy hozzon magával valamit.

Zene:

Nehéz olyan zenét találni amit mindenki szeret, érdemes bulizós, táncos számokkal készülni.

Játék:

Ha laposodna a buli, mindig legyen 1-2 játékötlet a tarsolyunkban, hogy feldobjuk a hangulatot. Lehet üvegezni, táncversenyezni, társasjáték, activity, karaoke, székes játékot játszani (a székek körben vannak, és egyel kevesebb, mint ahány játékos).

  

KeszthelyiAndra

Közgazdász vagyok, szeretem az életet, minden pillanatát igyekszem kiélvezni :)

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció