Főoldal
  

Ha nincs pénzünk zenekarra, vagy nem találtunk megfelelőt és szeretnénk ha a zene a saját ízlásünket tükrözné, akkor összeállíthatunk egy zenei CD-t mi magunk is.

Első lépésként írj egy listát a különleges alkalmakról, pl apa-lánya tánc, tortafelvágás, stb.

Válassz ki egy témát vagy stílust az esküvőhöz. Lehetőleg passzoljon a dekorációhoz és az egész hangulatához. Pl romantikus fehér-krém dekoráció és retro zene nehezen passzol.

Döntsd el, hogy mennyi lassú és érzelmes, illetve mennyi pörgős, táncolós zenére lesz szükség. Ha lesz játék az esküvőn, arra mindenképpen valami vidám muzsikát válasszatok.

Hallgassatok végig különböző zenei listákat. És válogassátok ki kategorizálva, hogy mire lehet jó: tánc, vacsora, beszédek, játék, romantikus pillanatok, stb.

Miután minden kategóriában van elegendő zene, tegyétek sorba őket. A táncos szekció legyen a leghosszabb, mindenképpen több zene legyen, mint amit le tudtok játszani, inkább, mint unalomig ismételni a számokat.

Írjátok ki a zenéket CDkre és pendrive-ra is. Írjátok rá minden CD-ra, hogy milyen hangulatú, és a pontos listát is, hogy mely számok vannak rajta.

Nem árt ha van pótpéldány!

  

V_Margit

Újdonsült anyuka..

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció