Főoldal
  

Rengeteg dologra kell odafigyelni az esküvő előtt, érdemes egy listát írni a teendőkről, így kipihenten és nyugodtan állhatunk az oltár elé.

A nagy napon  senki sem szeretne olyasmin aggódni, amit már hetekkel korábban el kellett volna végezni. Az esküvő napja a boldogságé kell legyen és nem az idegeskedésé és kapkodásé.

Az esküvő előtti napon feküdjünk le időben, hogy másnap frissen, energetikusan ébredjünk. Vehetünk akár egy relaxáló fürdőt is.

A fodrásszal előre egyeztessünk, hogy aznap mossunk-e hajat vagy előző nap.

Gombolós felsőt, inget vegyünk fel, hogy a smink és frizura elkészülte után ne kelljen húzkodni a felsőt át a fejünkön.

Öltözködéshez kérjünk segítséget. Akár anyuka, nagynéni, koszorúslányok. A ruha és a kiegészítők felvétele közben is ott lehet akár már a fotós, hogy megörökítse ezeket a meghitt pillanatokat.

Időben kezdjünk el készülődni, hogy ne kapkodás legyen, és elkésni sem illik, mégha ez a mi esküvőnk is.

Étkezés

Sok menyasszony annyira izgul és pörög, hogy elfelejt enni, pedig hosszú nap és éjszaka áll előtte, így kell az energiautánpótlás.

Reggelire kezdjünk valami egészségessel, pl friss gyümölccsel és pirítóssal, tojással. Mindig legyen a közelünkben müzliszelet, csoki nehogy kidőljünk. Ezenfelül nagyon fontos a vízivás! A dihidratált bőr nem mutat jól a képeken és a kiszáradás következménye a fáradtság.

Ne igyunk alkoholt éhgyomorra! Ez most nem a vicces partyfotók ideje. Legalább várjunk vele hajnalig.

Vészcsomag

Készítsünk össze egy kis csomagot, amiben minden van amire hirtelen szükségünk lehet és bízzuk rá valakira akiben megbízunk, pl az egyik koszorúslány, vagy anyuka (ha van esküvőszervező, akkor rá).

Tartalmazzon: hajlakk, biztostű, fésű, smink, fogselyem, extra harisnya, körömreszelő, varrókészlet, aszpirin, telefon (lehalkítva), tampon, zsebkendő, szájápolási dolgok, kötszer, ragtapasz, rágcsálnivaló, szívószál, palackozott víz.

Érdemes még összeírni a beszállítók nevét, telefonszámát arra az esetre ha valamelyik késik.

  

V_Margit

Újdonsült anyuka..

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció