Főoldal
  

Nem kell az egész ruhatárat magunkkal cipelni, helytakarékosan, praktikusan kell csomagolni.

Üzleti úton fontos a jó benyomás. Ez esetben a ruha bizony teszi az embert. A megfelelően kialakított ruhatár magabiztosságot kölcsönöz az embernek.

Az alábbi darabok bepakolásával 2-3 napon át mindenféle alkalomra fel leszünk készülve:

Ilyen rövid időre 1 öltöny elegendő. Mivel ezt fogja hordani állandóan, klasszikus fazont válasszon, a színe pedig legyen fekete, szürke vagy sötétkék.

A zakó legyen 2 gombos, a nadrág pedig egyszerű fazonú, amit estére a zakó és anyakkendő levétele után akár buliba, kötetlen vacsorához is felvehetünk.

3 ing elegendő. Legyen egy fehér, és két másik klasszikus, egyszerű fazon is. Természetesen pamut legyen, elkerülendő a felesleges izzadást.

A szálodában amikor van pár percünk vasaljuk ki az ingeket, hogy amikro fel kell venni és sietünk ne kelljen kapkodni, és mindig legyen minden tökéletes állapotban.

2-3 nyakkendőt tegyünk. Vihetünk erősebb színű, selyem kendőt is, elegáns, jó ízlésre utal. Mindegyik passzoljon a becsomagolt ingekhez! Kerüljük a mókás darabokat, a klasszikus mindig jó választás.

Fekete bőr cipő minden alkalomra.

Az öltönyt lehetőleg vigyük fel a gépre magunkkal, telefonáljunk a légitársasághoz időben, hogy engedik-e. Ha nem, akkor fektessünk be egy olyan bőröndbe, mely lehetővé teszi az öltönyök szállítását.

  

Peter1980

Kezdő orvos vagyok

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció