Főoldal
  

Melyik szín kinek ajánlott:

Vörös

Ezt a színt, akkor válaszd, ha magabiztos egyéniség vagy: a vöröset tudni kell viselni. A narancsosabb árnyalatú paprikavörösek akkor állnak jól, ha barnább vagy, de legalábbis sárgásabb tónusú a bőröd. A lilásvörösek élénkítik az arcot, főleg, ha világos a bőröd. S ha ráadásul kék vagy zöld a szemed, ez a rúzs a biztos siker titka.

Bézs

Ha nem szereted magadon a hivalkodó színeket, nappal és alkalomra egyaránt elégedett leszel a bézs árnyalatú rúzsokkal, mert ápolt, kifinomult lesz tőle a sminked. Ha sápadt vagy, a sötétebb árnyalatú bézsekkel még fakóbbnak tűnik a bőröd, ezért ilyet csak akkor használj, ha van már egy kis színed.

Narancs

A narancs meleg, nyári szín. A könnyebb állígú, áttetsző fedésű narancsszínű rúzs igazán csinos, fiatalos. Pirosítót ezekhez a színekhez mindenképpen használj, hogy üde legyen az arcod. Különösen jól áll, ha a hajadnak van egy kis vöröses árnyalata.

Pink

Ha világos, rózsaszínes tónusú a bőröd, pink színekkel igazán bájos, babás sminket készíthetsz magadnak. Nyáron a pink szinte minden árnyalatát a szádra kenheted, csak figyelj arra, hogy a pirosítód színe is passzoljon hozzá. Ha a rúzsod nem elég fényes, bolondítsd meg egy kis szájfénnyel.

  

DobraiAgi

Egy szombathelyi fiatal lány..

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció