Főoldal
  

Praktikus tanácsok.

1. Tökéletesen bezsárított és jól megformázott frizurádra legalább 25-30 centi távolságból fújd a hajlakkot, hogy egyáltalán ne nehezítse el, inkább csak fixálja le a szálakat.

2. Ha minden hajszárítás után fényesíted loknijaidat, először lakkoz, majd csak utána permetezd rá a fényszérumot. Időt is spórolhatsz vele, ha olyan lakkot választasz, amely egyben rögzít, maximális tartást ad, és csillogást is biztosít frizurádnak.

3. Sose fújj fixálót a hajvégre nehogy összecsomosódjon, inkább oszlass el rajtuk egy borsónyi ápolókrémet: ez meggátolja a töredezést, a hajszálak elvékonyodását, és védelmet nyújt a kiszáradás ellen (tehát óvja a hajszárító forró levegőjétől).

4. A dús frizurát úgy is elérheted, ha szárítás után hátrahajtod a fejed, gondosan a tömegnövelő lakkal, majd hirtelen egy mozdulattal visszahajtod. Ez ad igazi volument a frizurádnak.

5. Használat előtt mindig jól rázd fel a lakkot, de ha beragadt és eltömődött a szórófeje, mindössze csak ennyi a dolgod: húzd le és mosd át alaposan meleg vízzel. Ilyenkor csak kitisztítod belőle a felesleges anyagot.

6. A tömegnövelő lakk akkor nyújt maximális hatást, ha közvetlenül a tövekre fújod, majd finoman visszaengeded a fejtetőre a természetesen dús tincseket.

  

Arabella

Főiskolai hallgató vagyok.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció