Főoldal
  

Hogyan készítsünk rózsásan kipirult, szexi sminket? Téli verzió

Első a hidratálás!

Télen soha ne lépj ki az utcára anélkül, hogy felkennél egy védő hidtratáló nappali krémet. A nagyon hideg, zord időjárástól egy megbízható arcápoló biztosan megkíméli érzékeny bőrödet, ezért az arcod is takard be egy "kényelmes viselettel".

Válts rózsaszínre!

Ne csüggedj a melengető napfény hiánya miatt, egy kiadós téli séta után arcod azonnal üde színt kap: ilyenkor két ragyogó almácska vidámítja a bőrödet. Reggelente pedig, amikor még fáradt vagy, rózsás pink színű pirosítóval éred el ugyanezt a hatást. Ahhoz, hogy tökéletesen mutasson, így vidd fel: mosolyogj, úgy, hogy a arccsontodon egy-egy "dudor" keletkezzen, és erre vidd fel ecsettel a púdert.

Ápold az ajkad!

A hidegtől, a fűtéstől, a levegő alacsony páratartalmától könnyen kiszárad a szád, ezért legyen mindig kéznél az ajakápolód. Ha már megfelelően hidratált, és a kicserepesedésnek semmi jele, akkor kedvedre kend fel a szájfényt vagy passzintsd a halovány szemhéjfestékhez a bájos rózsás rúzsokat.

Selymes színek

Hétköznapokon a világos szemhéjpúder és a krémes szemhéjfesték a jó megoldás. Válaszd a selyemfényű változatot, mert attól függetlenül, hogy visszafogott árnyalat, tökéletesen kiemeli a tekintetedet. Estére cseréld le sötétebb, mélyebb árnyalatra, és fess fekete pillákat.

  

Arabella

Főiskolai hallgató vagyok.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció