Főoldal
  

Néhány praktikus tanács.

Színválasztás

A sötét árnyalatok a legtöbb nőnek jól állnak, de fontos, hogy a bőröd tónuáshoz illő színt válassz. Ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább dönts a világos mellett, hogy ne legyen túl vampos az összhatás.

Előkészületek

Fontos, hogy ajkad jól ápolt legyen, mivel a sötét színek hatására faltűnőbbé válnak az elhalt hámsejtek, és minden egyéb felszíni egyenetlenség. Először használj ajakradírt, amellyel eltávolíthatod az elhalt, száraz részeket, majd ajakbalzsammal puhítsd fel a bőrt. A színt az ujjaddal vidd fel, apró ütögető mozdulatokkal, így fokozatosan érheted el a kellő hatást.

Eszközök

Rúzsecsettel tisztázd el a kontúrokat, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl sok rúzs az ecseten, mert úgy sokkal nehezebben tudod a színt eldolgozni. Esetleg használj szájkontúrceruzát, de csak miután a rúzst felvitted. A ceruza ne legyen túl vastag fedésű, és ne nyomd rá, különben mesterkélt lesz a végeredmény.

Légy bátor!

Kisérletezni jó! Akár finom, lágy, akár intenzív hatást szeretnél elérni, a szezon sötét, mély bordó, vörösbor vagy szeder árnyalataival tetszés szerint kifinomult vagy drámai lesz a sminked. Ezekhez a sötétebb tónusokhoz viselj elegáns, nőies ruhákat.

Néhány jó tanács

A lényeg, hogy az ajkadat hangsúlyozd, az arcod többi részét ne sminkeld túl. Egy kis szempillaspirál, színezett hidratáló és leheletnyi pír, ennél többre nem lesz szükséged.

Ha kimentél az ajkad vonalából, ecsetes korrektorral eltüntetheted a hibákat, hogy tökéletes legyen az ajkad formája.

Természetesebb hatást kapsz, ha előbb szájfényt teszel az ajkadra, és csak utána viszed fel az ujjaddal a szederszínű rúzst. Így olyan lesz az eredmény, mintha csak az ajkadba haraptál volna.

  

Mazsola

Miss vidámság

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció