Főoldal
  

Előfordul, hogy a nagy siettségben, vagy reggel félálmosan mellényúlunk néha... Javítani bármit lehet.

Szemöldök korrigálása

Ha túl sok szálat húztunk ki és az ív egyenetlen lett, akkor a szemöldök színével egyező ceruzával korrigáljuk óvatosan ki, és szemöldökkefével igazítsuk ki a formát.

Beszakadt köröm

Ha egy köröm beszakadt és nem akarjuk még levágni, akkor egy papírzsebkendő egyik rétegét helyezzük az adott körömre és lakoozuk át kétszer. Lehetőleg ne színtelen lakkal :)

Ajakkontúr kiigazítása

Ha túlszalad a rúzs a kontúron, akkor az egészet érdemes leszedni, hidratálóval átkenni, és bepúderezni, majd előről kezdeni a folyamatot.

Lepergett szemfesték eltüntetése

Fültisztító pálcikát mártson alapozóba és azzal törölje a nem odavaló részeket, majd púderrel fixálja az egészet. Ha ez gyakran megesik, akkor érdemes szemfestés előtt világos porpúdert tenni a szem alá, és a végén csak lesöpörni az esetlegesen rászóródottal együtt.

Túl sok hajformázó

Ha túl sok zselét, lakkot, waxot használt, és már nincs idő hajmosásra, akkor törölközővel dörzsöljük át a hajunkat és fújjunk rá hideg levegőt.

Összetapadt szempillák

Ha túl sok szempillafestéket vittünk fel és emiatt összetapadnak, összecsomósodnak a pillák, akkor egy benedvesített tiszta fogkefével vagy egy már kiszáradt de most bevizezett spirállal húzzuk le a felesleget. Amikor megszáradtak a pillák újra festhetünk.

Alapozó világosítása

Ha csak a felvitel után vettük észre, hogy túl sötét az alapozó a természetes arcszínünkhöz képest, akkor egy enyhén nedves kozmetikai szivaccsal törölgessük át az arcunkat és púderrel fixáljuk. Ha nincs világosabb alapozó otthon, akkor érdemes egy kis hidratálókrémmel összekeverve felvinni a megtisztított arcbőrre.

Túlkent körömlakk

Fültisztítópálcikát mártson körömlakklemosóba és azzal óvatosan szedje le a félrecsúszott részeket.

  

HanidaSzonja

Pénzügyi területen dolgozom, ezen felül érdekel a sport, művészet, divat és imádok sütni-főzni.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció