Főoldal
  

Még tart a nyár, sőt egyes hírek szerint lesz jövőre is. A forró napok fontos kelléke a fürdőruha, ebben járunk ugye a strandra, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen is eme aprócska ruhadarab, hisz fontos, hogy trendi is csinos is legyen…

Nehéz döntés, hogy milyet is válasszunk: egyrészest, kétrészest vagy az egyre népszerűbb tankinit vagy netán monokinit?

 

Tükröm, tükröm

Az első, s talán  legnehezebb lépést még otthon kell megtennünk : Vegyünk egy nagy levegőt  és álljunk  bátran a tükör elé és nézzünk szembe a valósággal. Naná, hogy nem mindenki  úgy néz ki, mint anno Bo Derek, Ursula Andres, avagy a közelmúltból Halle Berry, akik úgy jöttek a ki a vízből, mint valami istennők. Ne keseredjen el senki, mert a pasik többsége fél az ilyen tökéletes csajoktól. Ráadásul a pasiknál  is kisebbségben vannak a kívülről tökéletesnek tűnő példányok.

Bikini vagy tankini?

Mit mutat a tükör? Egy magabiztos csinos nőt, akit a jól megválasztott fürdőruha még vonzóbbá tehet, főleg, ha jó kiegészítővel még felturbózod. Szóval , ha gömbölydeden arányos vagy és gusztusos, nyugodtan hordhatod a kétrészes modelleket, ne a legapróbbat, mert abban igazán csak  a gyufaszál lánykák mutatnak. Ha széles a csípőd, tedd a hangsúlyt a cickókra! Egy jó push up és a derekad alá már el sem jutnak a férfiszemek, ahogy dr Szöszi mondja: hajol és homorít ( Itt utóbbi a célszerű) Ha formás a popód, akkor arra koncentrálj, jó ha tudod, hogy a tanga visszaszorulóban van. Helyette a francia fazon hódít, amiben megint a Miss Tökéletes mutat igazán jól, mert kurtítja a comb hosszát. Így ha nem a hosszú combúak táborába tartozol válassz inkább hagyományos fazont.

Nos, ha úgy érzed, hogy a tükörből egy puha, ducus nő néz vissza ( Ez biztos nem igaz) ,akkor a te modelled egy jó egyrészes vagy egy tankini. Tény, hogy a jól megválasztott egyrészes kilókat képes látványra lefaragni, a tankiniből pedig ki tudod bújtatni a pocódat, ott ahol senki sem lát. Ezen modelleknél is figyelj alkatodra, a hangsúlyokra, hogy a mellett, avagy a csípőt akarod erőteljesebben hangsúlyozni! A széles vállúak mindenképpen kombinépántos vagy vállnélküli modellt válasszanak! A ducik az aprómintás vagy karcsúsító betétekkel  megbolondított fazonokkal karcsúsíthatják magukat. Ha az egyszínűt szereted, akkor jó, ha tudod, hogy a fekete slankít a fehér megerősít. Vásárláskor figyelj típusodra, hogy a Te színeid közül válassz!  Az erősebb combú hölgyek használják ki a strandkendők, szoknyácskák ápol és eltakar funkcióját. Sőt számos modellben van olyan rugalmas fűző, amivel a pocak is kisebbnek tűnik. A divattal ne törődj, amit az üzletek árulnak az a divat, abból válaszd ki a neked megfelelőt.

A lényeg : mindenkire vár valahol egy fürdőruha, ! Mindenkihez illik egy szín egy fazon, egy minta vagy több is, amiben jól érezhetjük magunkat. Hisz még tart a nyár …

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció