Főoldal
  

Alkatodnak több az előnye, mint a hátránya.

Tedd Ne tedd
Munkába viselj helyes rakott szoknyátat és öves dzsekiket. Egy kicsit teltebbé tesznek derékban és kerekdedebbnek mutatnak. Ne viselj fűzőtopot, fűzős felsőrészű ruhát, mert még vékonyabbnak hatsz majd benne, és neked történetesen nincs is mit összehúznod.
Hordj spagettipántos ruhákat, amiken masnik vagy izgalmas applikációk vannak. Ezek mind formásabbá tesznek. Ne menj sehová a melltartód nélkül. Már a mélyen kivágott ruhákhoz is lehet melltartót kapni. Neked jót tesz.
Viselj fehér nadrágokat, szinte te vagy az egyetlen, aki ezt megteheti. Bátran viseld ősszel és télen is, ha nem latyakos az utca. Ne erőltesd a csőszárú farmert. Lehet, hogy szupertrendi mostanában, de téged még vékonyabbnak mutat, mint amilyen vagy.
Keverd az anyagokat, viselj rétegeket, pörgös szoknyát, vastagabb tweedszövetet. Mind jól mutat rajtad. Semmiképp se vásárolj a méretednél nagyobb ruhákat, mert lógni fognak rajtad, és úgy slamposan mutatsz.

 

Ilyen farmert viselj:

A szélesebb korc és a csípőrészen lévő részletek nagyon jó neked. Ez más alakon nagyon kövérít, a te alakodat viszont formássá, nőiessé teszi és úgy festesz majd, mint egy homokóra formájú nő. A farmerzsebeken lévő hajtókák, gombok szintén neked valók, mert kerekdedebbé varázsolják a hátsódat. Az enyhe koptatás is teltebbé tesz, de ne válassz bolondosan, púderfoltosnak tűnő koptatást, mert az nem stílus.

  

BajcsikNori

Közalkalmazott vagyok, hobbi szinten foglalkozom lakberendezéssel.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció