Főoldal
  

Válaszd az érzéki, kislányos sikket. Amikor csak teheted, hordj magas sarkút!

Tedd Ne tedd
Válassz szűkebb szabású zakót, a tested kontúrját követő szoknyát, hogy aprócska alakod nehogy elvesszen a ruharengetegben Ne vegyél fel túl hosszú, majdnem bokádig érő szoknyát, ruhát! A legjobb, ha nem viselsz hosszabbat, mint térdig érőt, és az is legyen testre szabott
Viselj tűcsíkos kosztümöt, nadrágot. A hosszanti csíkokat neked találták ki: velük magasabbnak hatsz Ne viselj olyan cipőt, amiknek vastag bokapántja van. Rövidíti a lábat.
Válassz finom, vékonyka nyakláncokat, övet és sose viselj túl nagy táskát, mert még apróbbnak tűnsz majd. Felejtsd el a duplasoros gombolású dzsekiket, kabátokat, mert szélesebbé, és nem magasabbá tesznek. Maradj a hosszító, egysoros gombolásnál.
Hordj részletgazdag, flitteres, applikációkkal díszített partiruhát, mert ezek észrevetetnek, legyél bármilyen alacsony is. Ne viselj túl lezser és bő nadrágot. Maradj a csinos, szűkebb szárú fazonoknál!

 

Milyen farmert viselj?:

Egy csinos, magasabb derekú, egyenes szabású fazon jól fog mutatni a formádon. Jól állnak Neked azok is, amiken hosszanti varrások vannak, mert sokkal magasabbnak fogsz hatni bennük. Figyelj oda rá, hogy elég hosszú legyen a nadrágod szára. Legjobb, ha magassarkúval próbálod fel. Azért ne söpörd vele a padlót, mert úgy sokkal alacsonyabbnak hathatsz.

A magas derekú nadrágok magas sarkú cipővel és rövid derekú dzsekivel kombinálva szintén remek választás.

  

BajcsikNori

Közalkalmazott vagyok, hobbi szinten foglalkozom lakberendezéssel.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció