Főoldal
  

A francia nők tudnak valamit! Érdemes ellesni néhány trükköt tőlük:

Kevesebb néha több!

A francia nő nem foglalkozik minden percben a külsejével, mégis ápolt. Manikűröshöz ritkán jár, inkább ő maga ápolja kezét, körmeit.

Próbálj meg lazítani!

A franciák híresek a hosszú ebédszüneteikről és a még hosszabb nyaralásaikról. Ha túl stresszes az életed, alaposan használd ki a pihenésre szánt időt. Esténként például jókat relaxálhatsz egy hidratálómaszkkal az arcodon, amitől finom puha, telt lesz a bőröd.

Tartsd meg a saját hajszíned!

Természetes hajszíneddel sokkal eredetibb lehetsz, mintha az éppen divatos árnyalatra festetnéd tincseidet. Viszont hajszínmegőrző samponokkal természetes hajszínedet is élékebbé teheted.

Szuperszexi szemek

Egyetlen pillantással bárkit leveszel a lábáról, ha füstös szemeket festesz magadnak. Sötétszürke vagy fekete szemhéjpúderrel árnyékold a szemhéjadat és az alsó szempillák tövét. Fekete ceruzával erősítsd meg a szemkontúrodat, és fekete spirállal hangsúyozd a pilláidat.

Stílusos kiegészítők

A legtöbb francia nő egyszerű, semleges színeket visel (fehéret, feketét, barnát). Ellenben feltűnő kiegészítőkkel (élénk színű sállal vagy táskával) dobja fel az öltözékét.

  

Hajni78

Tanító néni

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció