Főoldal
  

Az estélyi ruhát hordani tudni kell, érdemes megfogadni néhány tanácsot.

1. Ha a meghívón van dress code, akkor könyebb a dolgunk. Ha nincs akkor inkább túlöltözöttek legyünk, mint alulöltözöttek.

2. Egy estélyi ruhát nehéz többször felvenni, de kiegészítőkkel lehet variálni, egy stóla, ékszer változtathat az összképen.

3. A saját stílusunknak megfelelő kiegészítőt válasszunk. Ha visszafogott a stílusunk, akkor kasmírkabátkát válasszunk, ha vagányabbak vagyunk, akkor valami gyöngyös vagy tollasat.

4. Ha nem kötelező az estélyi ruha, akkor akár fel is vehetünk egy farmert vagy fekete nadrágot egy csillogó felsővel, magassarkúval, feltűnő kiegészítőkkel.

5. Ha nem mozgunk otthonosan a magassarkúban, érdemes gyakorolni előtte! Ne vegyünk fel túl magas sarkakat elsőre, a roggyant láb és a nagyestélyi nem passzolnak össze. Macskakövön lábujjhegyen menjünk nehogy beragadjon a cipő sarka.

6. Szilikonpántot ne vagyünk fel semmihez, főleg estélyihez! Pánt nélküli melltartót válasszuk, a ruha felsőrésze gondoskodik a fixentartásról. Hogy ne tapadjon a ruha a harisnyához fújjuk be belülrő hajlakkal. Ha szükséges bátran vegyünk fel karcsúsító bodyt.

7. Ne vegyünk fel koronát, diadémot, nem vagyunk gyerekek. A begöndörített és feltornyozott haj ideje lejárt. Divatos a lazán felkötött, vagy lágyan a vállra omló haj.

8. Rossz ízlésre vall: estélyihez a fekete körömcipő; színes- vagy fekete harisnya; csillámos hajspray; hasvillogás; túlzott melldobás.

  

Hajni78

Tanító néni

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció