Főoldal
  

Néhány egyszerű tipp a strand- és nyaralófrizurához.

Fogja össze!

Fésülje át haját ujjaival és tarkója felett fogja össze lazán egy színes csattal, frottírgumival vagy egy szép kendővel. Nyári esték és estélyek friuragondját is megoldhatja egy elegáns, tűzzománccal bevont vagy kövekkel kirakott csattal, vagy egy - az öltözékét is kiegészítő - selyemkendővel. Ha melege van, feje búbján is összefoghatja haját. Ha már kislányos, legyen igazán az: tegyen bele cseresznyés, bogyós, virágos hajgumit.

 

Kösse be!

Mennyivel könnyebben kezelhető egy kendő, mint egy szalmakalap, ami elgurul. Árnyékban a hajkendőből egy szempillantás alatt hajráf, nyaksál vagy csuklót díszítő pánt csavarható.

 

Fonja be!

Ne bíbelődjön a franciafonással. Csakúgy, mintha összefogná, fésülje át haját ujjaival, tarkóján szedje három tincsbe és lazán fonja össze.

 

Csatolja fel!

Milliónyi színes ketyerét árulnak ma már hajcsat gyanánt, így senkinek, még a rövid hajúaknak sem lehet oka panaszra: a változatosságnak csak a fantázia hiánya állhat útját. Egy órási méretű csat segítségével akár egy pillanat alatt elegáns kontyot varázsolhat víztől és naptól fakult hajából, a pici csatocskák pedig az esti partik és a vidám strand színfoltjai lehetnek.

  
Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció