Főoldal
  

Mostanában az egyenesítés a divat, de a szép, hullámos hosszú haj még mindig a nőiesség egyik jelképe.

Első lépésként alkalmazzunk hajformázót (göndörítő hab, gel, spray) majd szárítsuk meg a hajunkat, sokkal tartósabb lesz a végeredmény, ha száraz hajjal kezdünk és jó minőségű hajápolókat használunk.

Csatoljuk el a hajunkat több tincsbe. Az egyik alsó tincset fésüljük ki alaposan, majd fujjunk rá némi hajfixálót (erős hajnál többet, hogy biztosan tartson). Majd tekerjük fel a kinyitott hajsütőre. Ha laposan tekerjük fel sima hullámokat kapunk, ha megtekerjük a tincsket mielőtt rátekerjük a vasra, akkor különlegesebb loknikat kapunk.

Zárjuk össze a hajsütőt, majd kb 10 másodpercig tartsuk így (minden hajsütőnek más lehet az ideje, tartsuk be azt amit a tájékoztatója ír). Majd engedjük le a tincset. Ezzel a módszerrel menjünk végig az összes tincsen.

Miután ezzel végeztünk hajtsuk előre a fejünket és óvatosan rázzuk meg és ujjaink segítségével igazgassuk meg a tincseket, hogy ne álljanak össze.

Végül fixálóval fújjuk be egy kicsit. Ha nedves az idő, akkor válasszunk olyan terméket ami ilyen időben is megtartja a frizurát.

  

V_Margit

Újdonsült anyuka..

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció