Főoldal
Jóga / Pilates / Callenetics
  

Csakra jóga egy holisztikus gyakorlat ősi technikákkal, melyek célja, hogy ösztönözze az energia áramlását csakrák között, elősegítve a fiatalítást és az ébredést.

  

Nem csak egy trendi sport, hanem egy évezredes hagyományokra épülő életforma.

  

Nőknél rendszeres gyakorlás megszünteti a menstruációs fájdalmakat, erőteljesen csökkenti a vérveszteséget és annak időtartamát (1-2 nap).  Ezen felül szabályozza a hasüregi szervek vegetatív funkcióit, illetve kihat a vegetatív idegrendszer paraszimpatikus részére. Maszírozza a szívet és a tüdőt.

  

Általában van a stúdiókban matrac, de ha mégis úgy döntötünk, hogy sajátot vásárolsz (pl otthonra), érdemes néhány dolgot betartani.

 

  

A Pilates segít karcsúságunk megőrzésében ésizomzatunk feszessé tételében, törzsizomzatunk stabilizálásában.

  

jóga a szanszkrit judzs szóból ered, mely egységet, egyesítést, egyesülést jelent az egyéni lélekkel (Átma) és az univerzális lélekkel (Prámatma). A jóga célja az egész emberi lényünket átható összefüggések keresése, felismerése és megértése.

  

Az alábbi gyakorlat erősíti a középső hasizmot és javítja a testtartásunkat.

  

A bikram jóga abban különbözik a többi fajtától, hogy 40'C-ban és 60 %-os páratartalom mellett kell végezni. Ez elsőre ijesztőnek hangzik, de néhány alkalom után hozzászokik a szervezet.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció