Főoldal
  

Mexikói frissítő.

4 közepes narancs

2,5 dl ananászlé

1,5 l narancslé

2,5 dl tequila

2 üveg száraz fehér pezsgő (0,7 l-es)

grenadine (gránátalmaszirup)

a díszítéshez citromfű

A narancsok héját a fehér résszel együtt levágjuk. A gerezdeket éles, hegyes késsel kifilézzük. Közben a hártyákból a levet kinyomjuk és felfogjuk.

Az ananászlével meg a tequilával összekevert dobozos és kinyomott narancslevet bóléstálba töltjük, majd a pezsgővel felöntjük. Hosszúitalos poharak aljára 1-2 tk gránátalmaszirupot töltünk, és narancsgerezdeket dobunk rá. Végül a bóléval felöntjük, és citromfűvel díszítjük.

  

Mazsola

Miss vidámság

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció