Főoldal
  

Minden gyerek vágyik kiskedvencre. Vegyük figyelembe a gyerek életvitelét, személyiségét mielőtt kiválasztjuk kivel is bővül a család. És mérlegeljük azt is, mi mennyi időt tudunk szánni az állatra. Ne legyen illúzióink, hogy majd a gyerek :)

Kisemlős

Kert hiányában opció lehet a tengerimalac vagy hörcsög, könnyen szelidíthetőek, nem igényelnek sok időt. A csincsilla viszont harapós is lehet, vigyázzunk vele.

Madarak

A papgáj tanítása vidám feladat, sok gyakorlással rábírhatjuk néhány szó kimondására. Vigyázzunk, hogy a gyerek mit tanít neki. Minél nagyobb kalitkátszerezzünk be a számára, és engedjük néha ki a szobában röpködni, csukott ablaknál.

Macska

Bújós, hízelgős állat. Nyugodt gyerek mellé ideális, szeretgetheti, simogathatja, amit a macska lelkes dorombolással jutalmaz. Sétálni sem kell feltétlenül vinni.

Kutya

Nagy mozgásigényű gyerek számára ideális, futkározhatnak, labdázhatnak eleget. Megtanulhatja a lurkó, hogy mi a felelősségvállalás. nem árt, ha úgy alakíthuk a dolgokat, hogy a falkavezér az egyik felnőtt családtag legyen, hogy valaki keménykézzel is fogja az ebet, mielőtt az a fejünkre nő. Ha lakásban tartjuk, akkor naponta többször kell sétálni vinni!

  

V_Margit

Újdonsült anyuka..

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció