Főoldal
  

Néha jól jön, ha különböző funkciók szerint variálható a lakás és nem kell minden eseményhez külön helyiség, csak néhány bútor áthelyezésével megváltoztathatjuk a teret.

A nagyobb bútordarabok alá szereljünk fékezhető görgőket, hogy vendégség, takarítás vagy a szoba átrendezése alkalmával könnyen odébb tolhassuk őket.

A paravánok számtalan célra alkalmasak. Szövetbetétes keményfa keretek, sima bútorlapból vagy MDF-lapokból készült zsanéros megoldások és egyedi tervezésű, üvegezett vagy faragott csodák egyaránt kaphatók. Térelválasztóként vagy a rendetlenség elrejtésére is bevethetjük őket.

Egy fékezhető görgőkre szerelt, alacsony asztal nagyon jó szolgálatot tehet. Amíg kicsik a gyerekek, tegyünk rá sarokvédőket, hogy ne üssék meg magukat, ha véletlenül nekiesnek.

Az összecsukható székek és asztalok azokban a kisebb terekben használhatók ki a legjobban, ahol gyakran fordulnak meg látogatók. A falra szerelt lehajtható asztal szintén helytakarékos megoldás.

A méretes puffok vagy lábtartók nagyon sokoldalú bútorok. Használhatók szervízasztalként, lábtartóként vagy akár ülőhelyként is (magasságuk általában pont megfelelő a gyerekeknek), ha pedig felhajtható fedelük van, akkor például játékok tárolására is alkalmasak.

A fedeles játéktartó kosarakat vagy dobozokat éjszakára a vendégágy mellé állítva éjjeliszekrényként is használhatjuk.

A részben lehajtható lapú asztal napközben különböző célokra használható, esténként viszont kinyitva akár étkező- vagy dolgozóasztalnak is beválik.

 

 

 

forrás: Joanna Copestick (A családi otthon)

  

BajcsikNori

Közalkalmazott vagyok, hobbi szinten foglalkozom lakberendezéssel.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció