Főoldal
  

Az alábbi finomság egyik hozzávalója a világos, illetve a barna sör. Mindkettő különleges ízt ad az elkészült ételnek.

Hozzávalók 4 személyre:

800g marhahús (pl.hátszín)

2 gerezd fokhagyma

200ml világos sör

2evőkanál olivaolaj

1 evőkanál Worcester-szósz

2 evökanál barna cukor

őrölt feketebors

Elkészítés:

A páchoz keverjük össze :az össze zuzott fokhagymát, a sörrel, az olajjal,a Worcester-szószal, a barna cukorral, valamint egy kevés sóval és borsal.

A húst öblitsük le majd szeleteljük fel, kenjük be a páccal tegyük tálba, takarjuk le és éjszakára tegyük hütőbe.

A hússzeletek mindkét oldalát süssük kb. 6percig forró serpenyőben     vagy grillen, közben kenegessük a páccal.

Köretként: párolt vagy sült burgonya, illetve vegyes saláta illik hozzá.

Jó étvágyat!

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció