Főoldal
  

Variáció a sógoroktól.

Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg bőrös csirkemell

15 dkg csirkemáj

1 csokor petrezselyemzöld

1 nagy főtt sárgarépa

1 szál póréhagyma

25 dkg rizs

kevés vaj

10 dkg gomba

bors

5 dkg zöldborsó

15 dkg reszelt sajt

2 paradicsom

2 zöldpaprika.

A kis kockákra vágott mellet és májat vajban lepirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket. Sóval, borssal ízesítjük, meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.

A főtt rizst hozzáadjuk a lepirított raguhoz, majd elkeverjük benne a lereszelt sajt felét. Ismét egy kicsit átpirítjuk, és melegen tálaljuk.

A rizottót úgy is készíthetjük, hogy egy kisebb pudingforma aljára reszelt sajtot teszünk. Ráhelyezzük a rizottót, és ha megtelt a forma, kanállal erősen megnyomkodjuk, végül tányérra borítjuk.

  

LeChef

A főzés az életem.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció