Főoldal
  

Küzdjük le a gátlásainkat!

Tarts önvizsgálatot!

Gondolg végig, hogy mitől rettegsz? Hogy elvágódsz, belecsavarodsz a zsinórokba, stb? Öltözz kényelmesen, szellősen, így elkerülheted az izzadságfoltokat. Kerüld az erős sminket (izzadásnál lefolyhat), a túl szűk szoknyát (nem fogsz tudni lépni benne), a túl magas sarkú cipőt (ne az egyensúlyozásra kelljen koncentrálnod). Rendezd el előre a zsinórokat, hogy ne legyenek útban.

Gyakorolj!

Először gyakorolj a tükör előtt, vagy vedd fel kamerával. Majd ha már Te jónak tartod magad, kérj meg pár barátot, családtagot,és nekik is add elő a mondandódat, ők pedig jegyzeteljenek: milyen a hangszíned, hanglejtésed, stb. ne legyél túl monoton, mert elalszanak, de nem is tarkítsd a beszédet percenként viccel.

Alaposan készülj fel!

POntról pontra tudd mit fogsz tenni és mondani. A köszöntésről se feledkezz meg! Olyan ruhát válassz, ami illik az alkalomra, de mégis kényelmesen érzed benne magad. Ne szorítson, ne legyen műszálas.

Ne szívd mellre!

Ha mégsem sikerül a legjobban a prezi, ne csüggedj! Gyakorlat teszi a mestert. Gondold végig milyen volt, mik voltak a hibák és mit csináltál jól! Tanulj ebből és ennek segítségével készülj a következőre!

  

Jonas

\"Vannak pillanatok, amikor cselekedni kell, máskor viszont bele kell törődni a sorsunkba. A harcos meg tudja különböztetni a kettőt.\"

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció