Főoldal
  

... és hogyan ne...

Próbáld jól érezni magad! Akár kastélyban vagytok, akár egy erdei túrán. A lényege, hogy a kollégákkal megtanuljatok egy csapatként együttműködni, így még csak véletlenül se próbáld magad kivonni a feladatok alól! Ez akár az állásodba is kerülhet, mivel nem vagy csapatjátékos. Az izgalmas kalandokról sokáig lehet majd még beszélni.

Legyél nyitott! Könnyen lehet, hogy némely emberről megváltozik a véleményed. Eddig visszahúzódónak tűnt, most pedig kiderülhet, hogy jó fej, jók az ötletei, kreatív, vagy csak szimplán jófej! Remek alkalom arra is, hogy a rólad kialakult (esetleg negatív) véleményt) megváltoztasd.

Tudj saját magadon nevetni! Az önirónia az egész életünk során fontos, hogy tudjunk nevetni saját magunkon. Másokkal viszont mértékkel, tudd kivel meddig mehetsz el!

Ne színészkedj! Nem kell eljátszani, hogy ez életed legjobb hétvégéje. Ha szimplán élvezed, és nyitott vagy az elég. Ha nem érezzük jól magunkat, akkor tegyünk ellene, de ne várjuk el másoktól, hogy ők szórakoztassanak! Ez nem óvoda, mindenki felel saját magáért!

Ne hajts rá a kollégákra. Amikor visszaértek az irodába megbánhatod, hogy XY fenekét tapogattad. Még ittasan se!

Tudatosísd, hogy ez nem vakáció! Munka. Érezd jól magad, de ne a wellnessrészlegen töltsd az időd nagy részét, pláne egyedül. Aki kivonja magát a kollégákkal való közös programokból, ne csodálkozzon, ha ők is kifelejtik minden jóból.

Ne bizalmaskodj! Nem kell megosztanod a kollégákkal magánéleted legapróbb részleteit csak azért, mert épp bikiniben vagytok. Ne traktálj másokat a problémáiddal, ez nem az a közeg. Kerüld az ilyen energiavámpírokat, de te se válj azzá!

Jelszó: légy együttműködő, motivált és őszinte!

  

Jonas

\"Vannak pillanatok, amikor cselekedni kell, máskor viszont bele kell törődni a sorsunkba. A harcos meg tudja különböztetni a kettőt.\"

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció