Főoldal
  

Mit tegyünk, ha már elegünk van a kedvesünkből? Apró praktikák, hogyan szabaduljunk meg tőle!

Nos, a válasz nem olyan egyszerű, mint gondoljuk, de nem is olyan roppant nehéz. Vigyük állatkertbe, kérjük meg az ottani gondozókat, hogy zárják be kedvesünket egy ketrecbe. A majom igen jó barátja lehet egy pasinak, hiszen mindegyik az. Mindegyik pasi szeret játszani, ki a szerencsejátékkal, ki a nőkkel, ki pedig a pénzével. Egyet fontos tudni, ha már nem bírjuk elviselni a hímneműt, akkor tudni kell „nemet” mondani! Igen, igen, illetve nem! Ha nem jönne össze az állatkertes, akkor még van több fajta megoldás is.

Elvihetjük vacsorázni is a drágánkat és egy csinos nőt felbérelni, hogy játssza el a kacérkodó pincérnőt. Mi meg csapjunk jó nagy hisztit a párunk előtt az étteremben, és borítsunk rá egy pohár bort, és hagyjuk ott sértődöttségünkben! Ha még ez sem sikerül, akkor valószínűleg elég kitartó férfival van dolgunk. Nem baj, jön a következő megoldás a problémára.

Hívjuk el egy találkára a srácot, és mikor megérkezik, csókolgassunk előtte egy másik hímneműt! Ha még mindig nem jön rá, hogy el akarod hagyni, akkor nagyon szerelmes lehet beléd, vagy annyira vak, hogy az már neked fáj és nem neki. Ez sem lehet nagy baj, hiszen még mindig van megoldás a pasid elhagyására.

Hívd meg a lakásodra és adj neki egy lakáskulcsot! A terved tökéletesítéséhez, invitálj meg egy másik pasit egy kicsivel korábbi időpontban! Mikor megérkezik a párod, bizonyára nagy csokor rózsával fog kedveskedni, de mikor benyit a szobaajtón és kétértelmű pózban talál a másik férfival, biztos le fog esni az álla. Ne csodálkozz, ha dühében hozzád vágja a rózsákat és nekiesik az ágyban levő hímneműnek!

Egy biztos, a düh, ami benne lesz, mindent elsöpör majd, főleg az irántad érzett szerelmet. Tehát, a siker garantált! Próbáld ki, nézzük meg milyen lesz a hatása!

eddie

Üdvözletem Látogató! Ha engem olvass, nem fogja megbánni! Eddie

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció