Főoldal
  

Az 1930-as évektől kezdve tanulmányok bizonyították, hogy gyakorlással könnyen elérhető a teljes orgazmus ejakuláció nélkül. Az orgazmus és az ejakuláció nem ugyanaz. Két különböző folyamat, amit a nyugati világ egy kalap alá vesz, mivel úgy tűnik, hogy egyszerre jelentkeznek.

Ejakuláció nélküli orgazmus többször is lehetséges – ami valójában a többszörös férfi orgazmus. Ha egyszer szert tettél a többszörös orgazmus titkára, képes leszel kielégíteni a nőt, ameddig csak akarja. A nyugatival ellentétben, a keleti kultúra ezt már évezredek óta tudja és alkalmazza.

A Folyamat Élvezése

Ezek a gyakorlatok türelmet igényelnek. A szexuális energia fejlesztése az ondó viszatartásával érhető el, és lehet, hogy egy kis időt igényel, míg mesteri fokon tudod művelni. Ha nincs is rögtön eredménye, nem gond. Egy bizonyos idő után mindenki el tudja sajátítani, és élvezheti az előnyeit.

A PC Izmok Erősítése

A PC izmok fontos szerepet játszanak mind a férfi mind a női szexuális reakcióban – az orgazmus lökéseit és összehúzódásait a PC izmok gyors, önkéntelen összehúzódásai okozzák.

Érdemes a PC izmokat megerősíteni és megtanulni ellenőrizni őket, hogy mesteri fokon elsajátítsd az ondó visszatartását és elősegítsd a többszörös orgazmust. Az erősebb PC izmok nemcsak huzamosabb ideig tartó erekciót biztosítanak, hanem tovább tartó szeretkezést is nyújtanak, és segítenek szabályozni az ejakulációt, és még az orgazmusok csúcspontjait is intenzívebbnek fogod érezni.


Hol találhatók a PC izmok?

A PC izmok az elülső szeméremcsonttól a hátsó farokcsontig húzódnak. Akárhányszor megállítod a vizelet folyását a húgyhólyagból, ezt az izomcsoportot használod. A PC izmok összehúzódnak, amikor ejakulálsz, kifelé lövelve a spermát a péniszből és a testből.

A következőképpen találhatod meg őket. Képzeld el, hogy vizelsz, és húzd össze az izmaid, mintha abba akarnád hagyni. Azok a PC izmaid. Pontosabban az elülső PC izmok, mert az első részen levőket húztad össze. Most húzd össze a feneked izmaid mintha nem akarnál kakilni. Ezek a PC izmok hátsó részei. A kihívás az, hogy ellazítsd az összes többi izmod a combokban és fenékben, miközben a PC izmokat összehúzod.

A következő Kegel gyakorlatot bármikor és bárhol csinálhatod, mert senki sem fogja észrevenni.


Férfi Kegel Gyakorlat

1. Feszítsd meg a PC izmaid, tartsd úgy 5 másodpercig, majd engedd el.

2. Ismételd meg tízszer.

3. Tízszer gyorsabban szorítsd össze a PC izmaidat.

4. Ismételd meg háromszor.

5. Feszítsd meg és engedd el a PC izmaidat rövidebb és hosszabb ideig tízszer váltakozva.

6. Ismételd meg háromszor.

7. Szorítsd össze a PC izmaidat és tartsd olyan sokáig, ameddig bírod. Fokozatosan próbálj eljutni 120 másodpercig (nyugi, az csak 2 perc).


Az Ejakuláció Elkerülése

Az Összenyomó módszer azt jelenti, hogy a pénisz csúcsát összenyomjuk  pontosan a csúcspont előtt és így lényegében megszüntetjük az orgazmust. A nyomás hatására a vér visszafolyik a péniszből és csökkenti az erekciót.

 

- Összenyomó Módszer

1. Hagyd abba az ingerlést.

2. Néhány másodpercig nyomd a pénisz csúcsát.

3. Várj még 30 másodpercig mielőtt újrakezdenéd.


A Perineum Fogás megtanítja, hogyan tartsd vissza az ejakulációt a magömlés meggátolásával.

- Perineum Fogás

1. Amikor már majdnem elélvezel, húzd össze a PC izmaidat és gyakorolj nyomást a perineumra (a végbél felett és a herék közt levő pont) a három leghosszabb ujjaddal.

2. Ez meggátolja a magömlést és ejakuláció nélküli orgazmust élhetsz át.

3. Miután viszatartottad az ejakulációt, gyengéden masszírozd a perineumot három ujjaddal, hogy megnyugtasd.


- PC izom összehúzás

A férfi Kegel gyakorlatok rendszeres végzése fokozatosan erősíti a PC izmokat. Pár hetes rendszeres gyakorlás után elég erősek lehetnek ahhoz, hogy puszta megfeszítésükkel megakadályozd az ondó kilövellését.

Az előbb leírt Kegel gyakorlatokat végezd rendszeresen, legalább napi 3x 5-10 percet szánj rájuk (bárhol végezhetők, akár munkahelyen, akár tv-zés közben, buszon, autóban utazva, evés közben stb.).

Idővel elkezdheted gyakorolni a magömlés megakadályozását. Ehhez a csúcsra érve, a kilövellő reflex előtt szorítsd meg a PC izmaid, ahogy csak tudod. Többször ismételd meg, majd pár alkalom után engedd, hogy elkezdődjön a kilövellő reflex (előtte pihenj egy percet, hogy a PC izmok is ellazuljanak). Amikor éreznéd a kilövellést, szorítsd össze a PC izmaid, ahogy csak tudod. Ha elég erősek, elzárják a sperma útját és megakadályozzák a sperma kijuttatását.

Eleinte kellemetlen lehet és nem fog elsőre sikerülni. Két hét intenzív Kegel gyakorlat után elkezdheted gyakorolni orgazmus közben is. Amint a PC izmaid elérték a megfelelő erőt és kitartást, némi gyakorlással képes leszel kontrollálni, hogy az orgazmusnál erős összeszorítással megakadályozd az ondó kilövellését.

Minél többet gyakorlod, annál sűrűbben fogsz orgazmust elérni úgy, hogy rövid időn belül újra orgazmusod legyen, miközben a péniszed erekciója megmarad.

Az ötödik-hatodik orgazmus után a spermád kiengedheted, ekkor hatalmas erővel és sugárral fogsz kilövellni.

1-3 hónapot igényel a teljes folyamat megtanulása. Önmagában a többszöri orgazmus elsajátításával hatalmasat fejlődtél szexualitásod terén.


Szexuális Energia Fokozása az Ágyban

Megtanulhatod azt is, hogyan kell megállítani az ejakulációt, felhasználni a herékben képződött szexuális energiát, és szétosztani az egészet a testedben. Csináld a Szexuális Energiafokozó Gyakorlatot amint felizgulsz szex közben. A szexuális energiát a herékből nyered, miközben az a gerinceden keresztül eljut az agyadig, ahol megnöveli a tesztoszteron szintedet és szexuálisan feltölti az elmédet és tested.

Ha úgy érzed, hogy ejakulálni fogsz, összpontosíts, hogy a szexuális energiát elvond a heréktől, feljebb, a testedbe árasztva. Minden egyes csúcspont előtt, az orgazmus által előidézett eksztázis sokkal erősebb lesz, és egyre feljebb visz a gyönyör birodalmában.


Szexuális Energiafokozó Gyakorlat az Ágyban

1. Miközben szeretkezel, lélegezz és gyengéden húzd felfelé a végbélnyílás, a perineum és a herék körüli izmokat.

2. Képzeld el azt az érzést, ahogy a szexuális energiát a herékből eljutattod a perineumon keresztül, át a végbélnyíláson és a farokcsonton, a gerinceden felfelé, a koponyád alsó részébe, majd a fejed felső részére.

3. Engedd, hogy az energia áramoljon a fejedben, miközben tovább lélegzel, és még több szexuális energiát szívsz a herékből a gerinceden keresztül a fejedbe.

4. Minden egyes lélegzetvétellel még több szexuális energiát juttass a fejedbe, mindaddig, míg úgy érzed, hogy nem fogsz ejakulálni.

5. Folytasd a szeretkezést. Ismételd meg ezt a gyakorlatod, mikor úgy érzed, ismét közel kerülsz az ejakulációhoz.

A nőt le fogod nyűgözni az újonnan megtalált erővel, lendülettel és állóképességgel. Ősi módon erőteljesen vonzódni fog a te látszólagos végtelen tesztoszteron forrásodhoz.


Az orgazmus és a magömlés elválasztása

1. Kezdjünk a hímvessző nedvesítésével, mint az ön-örömszerzés gyakorlatban.

2. Mielőtt a nemi szervekre összpontosítanánk, ne felejtsük el meg­érinteni és megmasszírozgatni a többi testrészt, különösen a ha­sat, a combot és a mellbimbókat.

3. Folytassuk az ön-örömszerzést, ahogy nekünk tetszik, ne feled­jük, simogassuk az egész hímvesszőt, a herezacskót és a gátat.

4. Alaposan figyeljük meg, hogyan fokozódik izgalmi állapotunk. Újra próbáljuk megfigyelni az egyes szinteket: a bizsergést a hím­vessző tövében, a merevedés szakaszait, légzésünk változásait és pulzusunk emelkedését.

5. Ahogy közeledünk a szakadék széléhez, álljunk meg, lélegezzünk, és finoman húzzuk össze a PC izmot a prosztata körül. Emellett a Millió Dolláros pont megnyomásával, herezacskópréssel, a hím­vessző szorításával (fizikai vagy gondolati úton) is késleltethetjük a magömlést. Kísérletezzünk, és figyeljük meg, nálunk melyik a leghatékonyabb ezek közül. A legfontosabb azonban, hogy fi­gyeljünk izgalmi állapotunkra, ezáltal időben megállhassunk ­legalább néhány húzással a szakadék előtt.

6. Ha úgy érezzük, hogy a szexuális energiánk túl heves, nehezen szabályozható, gondolati úton próbáljuk meg felvezetni a gerinc mentén, ezt segíthetjük a PC izom többszöri váltott megfeszíté­sével és ellazításával. Ha még mindig túl felajzottnak, irányítha­tatlannak érezzük magunkat, álljunk meg tíz-húsz másodpercre, és összpontosítsunk a mély légzésre.

7. Próbáljuk megfigyelni a PC izom és a végbél kontrakcióit az össze­húzódásos fázisbeli orgazmus során.

8. Miután többször eljutottunk a csúcsra magömlés nélkül, álljunk meg. Ezután csendes nyugalom és frissesség tölt el. Próbáljuk megfigyelni, észlelni a testünkben keringő szexuális energiát, ami pezsgés-, viszketés- vagy bizsergésszerű érzéssel járhat.


A szexualis energia elvezetése

A magömlés elkerülésének van egy, a mechanikus módszereknél ki­finomultabb módja, ez tulajdonképpen a magömlés elkerülésének titka: az ti., hogy megtanuljuk elvezetni a szexuális energiát a nemi szervektől felfelé, a gerinc mentén a test többi részébe. Ha ez az ener­gia tovább gyülemlik az ágyékban, végül túl nagyra nő ahhoz, hogy irányítsuk, és a lehet8 legrövidebb úton - a hímvesszőn keresztül ­távozik. Ha viszont elvezetjük a szexuális energiát, sokkal könnyeb­ben elkerülhetjük a magömlést. Mint azt az előző fejezetben meg­tárgyaltuk, ugyancsak ez a titka az egész testre kiterjedő orgazmus­nak.

 

Bármilyen módszerrel is hevítjük fel vagy hűtjük le magunkat, a gyakorlat legfontosabb részei a légzés, a PC izom megfeszítése, továb­bá megtanulni a „belelazulást" a magömlés nélküli orgazmusba.

Ezekkel a technikákkal az orgazmusélmény intenzitása és időtartama szinte határtalanul fokozható, melynek során egybefüggő multiorgazmusos állapot alakul ki.

 

 

 

Forrás:

http://szex-ebook.com/html/Mulitorgamus.htm

 

  

Harmony

A harmónia benned van

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció