Főoldal
  

Az életvonal megmutatja, mekkora az életereje, a fejvonalból pedig kiderül, milyen gondolkodásmód jellemző Önre.

A bal kéz az öröklött dolgokat és vonásokat, míg a jobb a sorsunk alakulását tükrüzi.

Sorsvonal

Kiolvasható belőle, hogyan viszonyulunk az élethez, a kötelességekhez és a felelősséghez. Ha a kéztőnél kezdődik, szabadságkedvelő emberről van szó. Ha a tenyér bal felénél indul, fantázia és pragmatizmus rejlik mögötte. Ha a szívvonalba torkollik, az illető mindig a szívére hallgat. A rövid vagy hiányzó sorsvonal rugalmasságra utal, de fennáll a veszélye, hogy az illető elpazarolja az energiáit.

Szívvonal

Az érzelmi reakcióinkra és a lelki beállítottságunkról árulkodik. Hosszú, mély és ívelt változata a nagy szenvedélyek, a hűség, a barátságosság jele. Minél egyenesebben fut, az illető annál objektívebb, racionálisabb és tárgyilagosabb a kapcsolataiban. A szétágazás melegszívűségről árulkodik, a hullámos vonal pedig egyfajta "érzelmi hullámvasútra" utalhat.

Fejvonal

Megmutatja, milyen gondolkodásmód jellemző ránk, mennyire vagyunk érdeklődőek: minél hosszab, annál nyitottabbak vagyunk, és annál jobb a beszédkészségünk. A végén látható elágazás sokoldalú és szellemileg mozgékony emberre utal. Ha ugyanonna ered, mint az életvonal, kiegyensúlyozott személyről van szó.

Életvonal

Nem azt árulja el, meddig fogunk élni - az életerőről és a vitalitásról árulkodik. Ha ez a leghangsúlyosabb vonal, akkor az illető számáró nélkülözhetetlen a fizikai aktivitás és a természet közelsége. Ha az íve inkább lapos, az tárgyilagosságra és racionalitásra utal. Ha valahol megszakad, az adott időszakban alapvető változások következnek be az illető életében.

A képre kattintva nagyíthatjuk azt.

  

BajcsikNori

Közalkalmazott vagyok, hobbi szinten foglalkozom lakberendezéssel.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció