Főoldal
  

Az életviteli tanácsadás keretében mindig egy állapot felméréssel kezdünk. Meg kell ismernünk a problémát, a lelki hátteret, a felmerülő akadályozó tényezőket. Ilyenkor kényes és néha kényelmetlen, vagy éppen fájó dolgok is előkerülhetnek, amiket távgyógyításban, vagy levél útján nem lehet megoldani

Életviteli (életmód) tanácsadás:

 

Ha itt jársz ,  és ezt a cikket elkezdted olvasni, az azt jelenti, hogy valamelyik élet-kérdésed megoldásához megtaláltad a hozzávezető, remélhetőleg legrövidebb utat.

Ezért, ha úgy érzed, hogy valamiben változtatni akarsz az életed valamely területén bevett, megszokott, de sikerekkel nem kecsegtető életviteli szokásodon, javítani szeretnél egészségi állapotodon, közérzeteden, - egyáltalán - komoly változásokat szeretnél eddigi életedhez képest, akkor jó helyre érkeztél. Több okod is lehet arra, hogy keresed a problémáid megoldását, illetve több területen akadhatnak megoldandó feladataid, amihez úgy érzed, külső segítségre van szükséged. Ha azt várod, hogy az írásomat olvasgatva olyan tanácsokkal látlak el, ami egy csapásra megoldja a gondjaid, akkor tévedsz.

Nem ismerlek, nem ismerem a problémáidat, ahhoz, hogy segíteni tudjak, személyesen kell találkoznunk. Mindez persze elhatározás kérdése.

A döntés mindig a te kezedben van, és ott is marad!

Nem érdemes megvárnod, hogy életed kényszerű döntések elé állítson, elébe is mehetsz a problémáknak és megtervezheted, megvalósíthatod azt, amire vágysz, megváltoztathatod hátrányos szokásaidat, komoly célokat tűzhetsz magad elé, kiegyensúlyozottabb és elégedettebb, boldogabb emberré válhatsz, akár életed minden területén.

Életviteli tanácsadásom lényege az, hogy olyan jól képzett és kellő élettapasztalattal, spirituális háttérrel rendelkező szakembertől kapsz személyre szóló odafigyelést és segítő tanácsadást, aki nem csak szakmailag felkészült, hanem személyesen is átélt, megtapasztalt, illetve megoldott olyan problémákat, amivel egyedül talán Te még nem tudsz megbirkózni. A megfelelő támogatás esetén neked is sikerülni fog a szükséges változások és a kitűzött célok elérése, ha Te is akarod!

Néhány dologra azonban szükséged lesz. Nagyon fontos a tudatosság, a kitartás, az elszántság, a hit és az önfegyelem.

Ahogy változol, tapasztalni fogod, hogy a világod is változni fog. A változás érinteni fogja magánéletedet és szakmai munkádat is. Az élet örökös küzdelem az életben maradásért, ám az ember ennél többre vágyik. Szeretetre, örömre, boldogságra és sikerekre, az anyagi gyarapodásról nem is beszélve. Ehhez meg kell teremtenünk a biztos alapokat, a biztonságot nyújtó hátteret. Megfelelő célokat kell kitűznünk, megtalálva a legoptimálisabb alternatívát számodra. Ehhez ajánlok segítő kezet, ha kéred!

http://www.gyogyitoenergia.com

  

AranyosiErvin

Aranyosi Ervin vagyok, metafizikai terapeuta életviteli tanácsadó - szellemgyógyász és Hahota Jóga klubvezető. Szabadidőmben verseket írok és saját festményeimmel illusztrálom őket.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció