Főoldal
  

Orvosilag igazolt tény, hogy betegségeink szinte egytől egyig lelki eredetűek, vagyis pszichoszomatikusak. A lélek megbetegedéseit többféle módszerrel kezelhetjük.

Én most egy ilyen módszert szeretnék bemutatni neked:

Hallotál már a Narayanáról?

A  Narayana egy energetikai gyógyító technika, ami Indiából került hozzánk. Szanszkritűl azt jelenti, az Isteni szeretet energiája.

Ez egy különleges energetizáló technika, mely intelligens energiával tölti fel testünk energia hiányos területeit, szerveit, egészen a sejtekig. Nincs szükség hozzá diagnózisra, ennek ellenére egy állapotfelmérést mindenképpen alkalmazunk.

A kezelést végző személy, mint közvetítő csatorna, vesz részt a kezelésben. A páciens, vagyis  a kezelt személy széken ülve, ellazulva, csukott szemmel érzékeli, ahogy az isteni energia az energia hiányos testrészeibe áramlik és feltölti azt. A kezelés alatt kellemes, lágy zene szól, a feltöltés mindaddig zajlik, amíg a kezelő kezéből folyik az energia áramlás. Ez általában 15-30 perc közötti időt vesz igénybe.

Hogy a hangulatot is érzékeljem, írtam róla egy verset is:

 

Aranyosi Ervin: Narayana

 

Lazulj el szépen, csendesen!

Érezd, a lelked megpihen!

Hogy ne lehessen más jelen,

rajtad kívül és Istenen.

 

Apró harangok konganak,

eltűnik minden gondolat.

A fény lebont minden falat,

feloldva benned gondokat.

 

Érzed a tested ellazul,

gyógyulni kezd, ami beteg.

Érzések jönnek válaszul,

s oldják leláncolt lelkedet.

 

Fenséges megtapasztalás,

gyógyul a lélek és a test.

Benned, egy mennyei varázs,

lelkedben fájót, szépre fest!

 

http://versek.aranyosiervin.com

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, akkor javaslom, hogy a további információkért látogass el a Narayana weboldalára:

http://narayana.hu

  

AranyosiErvin

Aranyosi Ervin vagyok, metafizikai terapeuta életviteli tanácsadó - szellemgyógyász és Hahota Jóga klubvezető. Szabadidőmben verseket írok és saját festményeimmel illusztrálom őket.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció