Főoldal
  

Egyen úgy, ahogy a kedve tartja, csak figyelje a holdat. Ugyanis, ha a hold járásához igazítja az étkezését, automatikusan fogyni fog, és a karcsúságát sokáig megőrízheti.

A holddiéta nemcsak égeti a felesleget, és közben nem kopog a szemünk az éhségtől, hanem eltűnnek az egészségi problémák, a bőr tiszta és feszes lesz, megszűnik a fej- és hátfájás, amely mind a helytelen táplálkozás tünete lehet.

Ahogy a hold halad az égen, úgy változik testünk zsírégető képessége is.

Fogyó hold

A telihold utáni két hétben a szervezet méregtelenítési képessége az ötödik sebességbe kapcsol. Ilyenkor elegendő, ha normál étkezünk, ennek segítségével tartani tudjuk a súlyunkat.

Újhold

A szervezet ilyenkor salaktalanít, ezt támogathatjuk azzal, hogy sok gyümölcsöt és leveleket fogyasztunk. Aki ilyenkor kihagy egy-egy étkezést, nagyon sokat tesz a karcsúsága érdekében.

Növő hold

A testünk ebben az időszakban felépítési fázisban van, amikor minden vitamint és ásványi anyagot felvesz, de kalóriákat is. Ilyenkor együnk kevesebbet, 18 óra után már csak cukormentes teát vagy vizet kortyoljunk el.

Telihold

Ilyenkor minden étkezés duplán számít, vagyis lehetőleg iktassunk be egy-egy böjtnapot. Legalább háromliternyi cukor- és szénsavmentes folyadékot kortyolgassunk el a nap folyamán.

  

Annamari

Dietetikus vagyok 15 éve.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció