Főoldal
  

A legkellemesebb és legkönnyebben betartható fogyókúrák egyike, mivel csupa mediterrán finomságot ír elő: olajbogyót, sajtokat, zöldségeket.

Ha belekezdünk, szánjunk rá 2 hetet, majd 1 hét stabilizálódás következik. Állítólag két hét alatt 3 kiló garantált, ami nem túl gyors, viszont a kúra igazán nem mondható gyötrelmesnek.

A menü gyakorlatilag szabadon választható ételekből áll: reggelire elég valamilyen tejtermék és gyümölcs (egy tányérka eper, egy szelet sárgadinnye), a déli és az esti étkezés pedig ugyancsak könnyen összeállítható sovány húsokból, halakból, zöldségekből, salátákból. Amiben viszont nincs pardon: naponta másfél liter folyadék kötelező (főleg ásványvíz és tea), hogy kimossa a szervezetből a felgyülemlett káros anyagokat. Esténként egy pohár bor pedig kifejezetten ajánlott, mert ellenállóbbá tesz a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben.

Előnyei: Nem nehéz betartani, hiszen a rengeteg zöldség és gyümölcs finommá, tartalmassá teszi. Nagy előnye még, hogy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, sőt az immunrendszert is erősíti az étrend tetemes antioxidáns tartalma.

  

Annamari

Dietetikus vagyok 15 éve.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció