Főoldal
Fogyókúra
  

Azoknak, akik jól bírják a monotonitást. Az első 1-2 napban még finom a leves, de az idő előrehaladtával unalmassá válhat.

  

Egyen úgy, ahogy a kedve tartja, csak figyelje a holdat. Ugyanis, ha a hold járásához igazítja az étkezését, automatikusan fogyni fog, és a karcsúságát sokáig megőrízheti.

  

A legtöbben hetek, sőt napok alatt feladják, mert kevés az akaraterő a szigorú szabályok betartásához. Íme 8 egyszerű tanács, amelyek segítenek legyőzni önmagunkat.

  

Néhány étkezési tipp, melyekkel kalóriákat lehet spórolni.

  

Az eper nemcsak finom, de olyan enzimek is vannak benne, amelyek elősegítik a zsírégetést. Miközben csodás ízét élvezzük, még kilókat is veszítünk.

  

Nehéz lemondani a hagyományos ízekről, és átállni az egészségesebb étkezésre? Ezeket tippek segítenek:

  

Dr Peter D'Adamo természetgyógyász szerint a vércsoportunk határozza meg, milyen ételek tesznek jót a szervezetünknek, illetve miből kell kevesebbet fogyasztanunk.

  

A fogyókúra célja, hogy a szervezet anyagcseréjét tökéletes állapotba jutassa. Még a zsírt sem tiltja.

  

Jöhet olyan esemény - esküvő, új munkahely - amely gyors fogyást követel. Erre találták ki a Scardale diétát.

  

Mindenhova visszamentünk már, még a jövőbe is, de az őskori étrend valódi újdonságnak tűnik, és bizonyára lesznek lelkes, mindenre elszánt hívei.

  

Jacques Fricker francia orvos olyan étrendet állított össze, amellyel kivédhető a kínzó éhségérzetet. Ez a kúra azért sikeres, mert nagyon illik a mai túlpörgött életritmushoz.

  

A legkellemesebb és legkönnyebben betartható fogyókúrák egyike, mivel csupa mediterrán finomságot ír elő: olajbogyót, sajtokat, zöldségeket.

1 2 3 >
Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció