Főoldal
  

Vastagbéltisztítás.

Magyarul: vastagbéltisztítás.

A helytelen táplálkozás, a sok rostban szegény étel, az ülő munka, a stressz, az alkohol és a nikotin mind hátráltatják a tápanyagok felszívódását. A felhalmozódó bélsár hatására a bél tartalma rothadni kezd, gázok keletkeznek. Ettől is van sok nőnek felpuffadva a hasa rendszeresen. Ez hosszú távon kihat a belső szervek egészséges működésére is.

E folyamatok helyreállítására alkalmas a colon – hidroterápia. Egy kezelés kb 45 perces, mely során különböző hőmérsékletű vizet engednek a vastagbélbe, és ezt a vizet keringetik egy zárt rendszerben. A meleg víz oldja a felhalmozott salakanyagokat a bél falán, míg hideg víz mozgásra készteti a renyhe izmokat. Mindeközben hasi masszást is kap a páciens, fokozva a kezelés hatékonyságát.

Megelőzésképpen 4-5 kezelés javasolt, hosszú ideje tartó problémák esetén pedig 10 alkalomra is szükség lehet.

A hosszú távú hatás elérése érdekében érdemes változtatni az étrendünkön, illetve rendszeres testmozgást beiktatni az életünkbe. A frissen tisztított bélrendszerben amúgy is könnyebben szívódnak fel a vitaminok és ásványi anyagok, így érdemes a zöldség / gyümölcsbevitel fokozása.

Eredmény: laposabb has, megszűnik a puffadás, bőrünk megszépül / kitisztul, javul az emésztésünk, nő a vitalitás.

  

Blanka

Kozmetológus vagyok.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció