Főoldal
  

Szögezzük le, hogy az Anyaság az Élet ajándéka, a várandósság pedig egy áldott állapot, de azért vannak napok, amikor a növekvő hasunk akadályoz néhány dologban. Az alábbi felsoroláshoz humorérzék szükséges :)

1. Van egy remek kifogásod, hogy miért jóganadrágban vagy nap, mint nap. Nem kell magyarázkodnod miért helyezed a kényelmet bármi más elé.

2. A "lányok" növekednek. Néhány napja a nappaliban tornáztam DVD-re, amikor feltűnt, hogy a férjem folyton ott lábatlankodik körülöttem. Nem értettem. Aztán beugrott, hogy a terhesség két fontos előnye kirakatban van. Élvezd ki őket, amíg vannak.

3. Két szó: terhes szex. Terhesség alatt nagyobb a vérbőség, ami ugye különböző előnyökkel járhat.. Éljen a terhes szex!

4. Nincs menstruáció. Sem a terhesség alatt, sem nagyrészt a szoptatás időszaka alatt sem. Nincs bajom a mentsruációmmal, nem panaszkodhatok, de nem hiányzik.

5. Mi az a antibébi? Nincs aggódás, hogy mikor jött meg utoljára, megjött-e, késik-e, jön-e

6. Nem mindenkinek áll jól a maxiruha, ha lapos. Terhesen ilyen gond nincs, így szuper választás. Imádom.

7. Nem vagy egyedül. Mond, hogy hülye vagyok, de van valami varázslatos a terhességben. Soha nem vagy egyedül, a kis lakó mindig velem van, mégha ezt néha fájdalmas rúgásokkal is adja a tudtomra.

8. Jó kifogás a pedikürre. Általában én csinálom magamnak otthon (költséghatékony okokból), de ilyenkor ugye nem érem el.. Futás egy remek kényeztetésért.

9. Elengedheted magad. Hányszor fordult már elő Veled, hogy társaságban egyszercsak beugrott, hogy nincs behúzva a hasad? Erről is le van a gond egy időre.

10. A hatalmas has, mint egy beépített polc is működik. remekül lehet rajta pihentetni a poharat, sütis tányért.

 

Forrás:

http://www.parents.com/pregnancy/my-body/changing/reasons-to-love-your-pregnant-body/

  

V_Margit

Újdonsült anyuka..

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció