Főoldal
  

A Yoni szanszkrit szó, vaginát jelent. Szabad fordításban “megszentelt hely" vagy "szentély”. Jelentése és használata a nyugati világban a női nemi szerv. A Tantrában a Yoni a szeretetet és tiszteletet jelenti.

Ez utóbbi különösen nagy segítség a férfinak a tanulásban.

 

Egy férj elmondása:

Feleségem és én több éven keresztül gyakoroltuk a Tantra masszázst. Ez megszentelt szexet jelenti. Sok örömet éltünk át ennek segítségével. Feleségem egyik kedvenc és leggyakrabban kért szexuális kérése a hüvelymasszázs, mely nagymértékben kitágította szexuális életünket.

Közelebb hozott minket egymáshoz, és mély tisztelet illetve megbecsülés alakult ki bennem a női nem iránt. A technikát megtanítottuk sok barátunknak, akik szintén nagyra értékelték. Mindezt a tapasztalatot most felajánlom nektek, remélve, hogy a leírtak fokozzák szexuális élményeiteket. Élvezzétek.


Háttér információ

A Yoni szanszkrit szó, vaginát jelent. Szabad fordításban “megszentelt hely" vagy "szentély”. Jelentése és használata a nyugati világban a női nemi szerv. A Tantrában a Yoni a szeretetet és tiszteletet jelenti. Ez utóbbi különösen nagy segítség a férfinak a tanulásban.

A hüvelymasszázs lehetőséget ad partnerünknek az ellazulásra és a szorongás oldására. Az ő partnere (vagyis Te) átélheted a szolgálat örömét, és tanúja lehetsz egy különleges pillanatnak.

A masszázs kiváló elfoglaltság, ezzel bizalmat és intim hangulatot építhetsz. Számos hivatásos masszőr és szex terapeuta használja, segítve a „nőt” a szexuális gátlások vagy traumák feloldásában. A masszázs célja nem az orgazmus elérése. Az orgazmus gyakori mellékhatás, amely kellemes és örömöt okoz.

A cél egyszer: a hüvely masszírozása, ezáltal érzéki örömök okozása. Mindkét fél ellazulhat. Nem kell aggódnotok, hogy valamilyen célt nem értek el. Ha az orgazmus (mégis) bekövetkezik, az rendszerint sokkal hosszabb és intenzívebb kielégüléssel jár. Az orgazmus elérhető, de nem kötelező.

Nagy segítség, ha partnerünktől cserében nem várunk el semmit. Hagyjuk, hogy élvezze a masszázst, és ellazult állapotban maradjon. Természetesen folytathatod más szexuális tevékenységgel, ezt bízzad az ő választására. Ilyen módon nagyobb bizalmat, és meghittséget tudsz kialakítani, ami bővíti kettőtök szexuális látókörét.


Elkészületek

A fürdés rendszerint hasznos, ellazítja mindkét felet. A legjobb egy csendes hely, kellemes zenével, gyertyákkal, esetleg kispárnával vagy bármilyen olyan lehetőség, amely mindkét fél számára ellazulást és biztonságot jelent.

Bőven hagyjatok időt a felkészülésre, ne siettessétek a folyamatot. Mindketten menjetek a fürdőszobába (toalett) a masszázs megkezdése előtt. A legjobb eredményt úgy lehet elérni, ha a belek és húgyhólyag üresek, mivel így elkerülhetőa masszázs félbeszakítása.

Simogatással, egymás kezének megfogásával, hosszantartóan, egymás szemébe nézéssel kerüljetek közel a másikhoz. Ez további ellazulást eredményez és erősíti a hely biztonságát.


A masszázs

Partnered feküdjön a hátára, tegyen kispárnát a feje alá, így ő is látja a saját nemi szervét és felfelé nézve téged. Helyezz kispárnát partnered csípője alá, takard le törülközővel. Partnered lábai legyenek széttárva, térdei kissé behajlítva (kispárnát is tehetsz a térdek alá, ez segíti a kényelmes tartást), a nemi szerve legyen teljesen szabadon a masszázshoz.

Ülj törökülésben vagy keresztbe tett lábakkal partnered lábai közé. Használhatsz kispárnát, ha úgy kényelmesebb. A pozíció lehetővé teszi a Yoni-hoz, valamint a többi testrészhez a teljes hozzáférést.

Mielőtt hozzáérsz partnered testéhez, kezdjétek mély, pihentető légzéssel. Mindkettőtöknek emlékezni  kell arra, hogy mély, lassú és pihentető légzésre van szükségetek a masszázs teljes időtartama alatt. Ha partnered megáll vagy mélyebben, erősebben lélegzik, figyelmeztessed őt finoman a lassú légzés folytatására. Igen nagy szerepe van a mély, lassú, nem túl gyors vagy erős légzésnek.

Finoman masszírozzd a lábait, a hasát, combjait, mindkét mellét, hogy ellazítsd őt, és előkészítsd a Yoni megérintését. Ez eltarthat akár fél - 1 órát.

Önts kevés, de nagyon jó minőség olajat vagy síkosítót a szeméremdombra. Annyit hogy az lecsöppenjen a nagyajkakra és benedvesítse a Yoni külső részét. (Különféle kitnő minőség síkosító kapható e célra. Sok kozmetikai és szex bolt árul biztonságos folyadékot, a finom babaolaj is megfelel)). Figyelmeztetés – Ha latex anyagot használsz, ne alkalmazz olajos bázisú síkosítót !!!!

Kezdjed finoman masszírozni a szeméremdombot és a nagyajkakat. Ne siess, tölts itt elég időt.

Ellazulást és örömöt ad a masszázs. Hüvelyk és mutatóujjaddal óvatosan nyomjad össze a nagyajkakat, és a teljes hosszában csúsztassad ujjaidat fel és le.

Ugyanezt tedd a kisajkakkal is. Ne siess! Partnerünk közben masszírozhatja saját melleit vagy csak pihenjen, de folytassa a mély légzést.

Segítséget nyújt mindkettőtöknek, ha minél hosszabb ideig egymás szemébe néztek. Partnered szóljon, ha azt szeretné, hogy a nyomás ereje, a sebesség, mélység erősödjön, vagy csökkenjen. Amennyire lehetséges fogjátok vissza a beszélgetést és koncentráljatok az élvezetekre. (Saját tapasztalatom szerint a túl sok beszéd kizökkenti az egyik felet, ez pedig gyengíti a masszázs hatását.)

Finoman simogasd a csiklót órairányú és ellentétes körökkel, a hüvelyk és mutató ujjaiddal óvatosan nyomjad össze. Úgy végezd, mint a masszírozást, nehogy kizökkentsd őt a ritmusból. Partnered ettől kétségtelenül erős izgalomba jut, de továbbra is bátorítsd őt az ellazulásra és folyamatos légzésre. Lassan és nagyon óvatosan helyezzed jobb kezed középső ujját a Yoniba, Egy oka van, hogy a jobb kezedet és ne a balt, egyeznie kell a Tantra polaritásával.

Ujjaiddal nagyon óvatosan fedezzed fel és masszírozzad a hüvely belsejét. Ne siess, légy gyengéd. Mozgassd ujjadat belül felfelé, lefele és oldalirányban. Változtassad a mélységet, a sebességet és a nyomás erejét. Emlékezz, ez masszázs és Te most dajkálod, pihenteted a Yonit.

Tenyereddel felfelé, és középső ujjaddal belül, mozgassd a középső ujjadat “gyere ide” mozdulatot mutatva, majd mintegy horgot képezve húzzad vissza a tenyered felé. Ekkor kapcsolatba kerülsz a szövet egy szivacsos területével, ami éppen a szeméremcsont alatt, a hüvely mögött található. Ez a G-pont, a Tantra szerint a szent hely. Nagyon sok kitünő könyv foglalkozik részletesen a területtel. Partnered vizelési ingert érezhet, de ugyanígy fájdalmat vagy örömet is. Eszerint változtassad a nyomást, a sebességet és a mozgás irányát.

Középső ujjad mozogjon oldalirányban, vissza és előre vagy körbe A középső és kisujj közötti ujjadat is behelyezheted, de először kérdezzed partneredet, megengedi-e. A nők többségénél ez nem okoz problémát, sőt élvezik a két ujjal történő simogatás növekvő ingerkeltését. Van idő, ne kapkodd el. Légy nagyon óvatos.

Használhatod a jobb kezed hüvelykujját is a csikló izgatásához.

A következő lehetőséget is érdemes kipróbálni, ha partnerednek nincs ellenére. Helyezzd jobb kezed kisujját a végbelébe. Először kérdezz, és ne helyezzd kisujjadat a hüvelybe, ha előtte az a végbélben volt. Ha szükséges, használj síkosítót és legyél nagyon óvatos. (A Tantrában azt mondják, hogy ha a kisujjad a partnered végbelében, a következő és a középső ujjaid a hüvelyében és a hüvelykujjad a csiklóján van "éppen kezedben tartod a világmindenség egyik titokzatosságát.")

Mit tesz a bal kezed egész idő alatt? Használhatod partnered melleinek, hasának és csiklójának masszírozására. Ha a csiklót masszírozod rendszerint az a legjobb, ha a hüvelyujjadat használod, és azt lefelé mozgatod. A kezed többi részét tarthatod rajta és masszírozhatod vele a szeméremdombot.

A bal és jobb kezeddel végzett egyidejű izgatás jóval több, és nagyobb örömet fog okozni partnerednek. Nem javasolt, hogy bal kezeddel a saját nemi szerved érintsd vagy fogd, mivel így nem tudsz partneredre összpontosítani. Emlékezz, a masszázs az ő örömét szolgálja, ami nem csak a fizikai izgatásból fakad, hanem a rá irányuló figyelemből is.

Folytassad a masszázst, próbáljad ki különböző sebességgel, nyomással és mozgási iránnyal. A lélegzetvétel ne változzon és nézzetek folyamatosan egymás szemébe. Partneredből erőteljes érzelmek törhetnek elő, ami sírásban is kifejeződhet. : ne változtasson a levegővétel gyorsaságán, Te maradj gyengéd.

Igen sok nővel durván bánnak, ezt meg kell gyógyítani. Egy önzetlen, szerető és türelmes partner nagy érték a nő számára. Ha partnered orgazmust él át, akkor is tartsa a légzés folyamatosságát. Addig folytassad a masszírozást, amíg ő akarja.

Többszörös orgazmus következhet be, és mindegyik erősebb intenzitású lesz, mint az előző. A Tantrában ezt a hullámok meglovagolásának nevezik. A nők többsége a Yoni masszázzsal és egy nagyon türelmes partnerrel meg tudja tanulni, hogyan élhet át többszörös orgazmust. Addig folytassad a masszázst, amíg partnered nem mondja, elég. Nagyon lassan, finoman, tisztelettel vedd el kezeidet. Tedd lehetővé neki, hogy ledőljön ott helyben, és élvezze a Yoni masszázs utólagos élményeit. Nagyon nyugtató ilyenkor az ölelkezés vagy egymás kézben tartása. Amint mestere leszel a masszáznak, a szexuális életetek gazdagszik, és Te is óriási lépést teszel a női szexualitás megismerésében.

JomTom fordítása

  

Harmony

A harmónia benned van

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció