Főoldal
  

Természetes erőforrás

A Maca rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítője. Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény. Ha nem szedsz multivitamint, de szeded a Maca-t, nem túl sok dolog marad ki a napi étrendedből.

A szuperétel kedvelők nagyon jól ismerik a maca gyökér hihetetlen tápanyagtartalmát. Ez a szuperétel, amelyik Peru magas Andok hegységeiben nő, tele van vitaminokkal, ásványokkal, proteinnel, csersavval, alkaloid anyagokkal és más fito tápanyagokkal. Ez az egyik közkedvelt por, amelyet turmixitalokba szoktak keverni, és gyakorlatilag minden nyersétel vagy szuperétel fogyasztó konyhájában megtalálható.

A Maca segítségével egy biztonságos, hatásos, és nem toxikus módját választhatod szexuális teljesítőképességed javítására úgy, hogy nem kell a receptre kapható gyógyszerek esetében jelentkező mellékhatásoktól rettegned.Nőkre gyakorolt jótékony hatása, hogy szexuális serkentő, vágyfokozó, elűzi a fáradságot, csökkenti a depressziót, stressz következményeit, egyensúlyba hozza a hormonokat, enyhíti a változókori panaszokat. Kiváló menstruációs panaszoknál, valamint a menopauza és perienopauza esetén. Alkalmazása során a nők fájdalmak jelentős csökkenéséről számoltak be.

A maca a  Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt.

Valójában, a Machu Pichu építésekor, a maca nagyon fontos szerepet töltött be az inkák étkezésében.

 

A szárított maca körülbelül

60% szénhidrátot (keményítőt és cukrot),

9% rostot és

valamivel több mint 10% proteint tartalmaz.

 

Magasabb a lipid (zsír) tartalma, mint más gyökeres növényeknek (2.2%), amelyben a linolsavak, pálmaolaj savak és az olajsavak az elsődleges zsírsavak.

Ezen kívül a maca gazdag még olyan növényi szterolokban mint a szitoszterol, a campeszterol, az ergoszterol, a brassicaszterol és az ergostadienol. Ami az ásványi anyagokat illeti, a macatúlszárnyalja a burgonyát és a répát is, valamint vas-, magnézium-, kalcium-, kálium- és jódforrás is.

  

Annamari

Dietetikus vagyok 15 éve.

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció