Főoldal
  

Hányszor kérdik tőlem, nap mint nap: "Katinka, ki vagyok én...? Mi az én létfeladatom...?"... Az igazi válasz a szívfényközépben van. Ahova hazatérhetünk. Ekkor ihletek, sugallatok, álmok, gondolatok ívén felébred a saját belső és külső létfeladat-ösvényeink teljessége.

Ki vagy Te? A szakrális nyelvek válaszolnak:

A f-ÉN-y... Angolul: l-I-ght... Németül: i-ICH-t...

Fény vagy, fények vagyunk. Szamszaraban, Léttengerben, karmikus mátrixunk feladat-sűrűiben.

Kifogások. Nehéz sorsom van. Beteg vagy...? Pl. fáj a szíved? Szívinfarktusod volt?Látom, hogy mi indítja el az igazi gyógyulást. Megosztom Veled. Pontosabban: emlékeztetlek....

KÉRLEK, kérlek, most ne a modern pszichoszomatikus elméletekre figyelj. Ez az elméleti rendszer csak arra fókuszál, hogy Te mekkora áldozat vagy. Nem hoz igazi lelki gyógyulást és feloldozást. Nem hoz újjászületést; életigenlő, lelki tavaszt.

A MEGOLDÁS komoly és könnyű. Mi is? A saját, ezeddig fel nem vállalt, igazi lelki tükörfelelősségünk felvállalásánál kezdődik. Tudom.

KÉRLEK, a megoldásra figyeljünk: nézzünk mélyen magunkba, és kérdezzük meg halkan és szelíden, a saját szívünket: kivel, mikor és voltunk embertelenek, szívtelenek..? A válasz megérkezik. Talán a gyermekeddel? Talán a saját szíveddel? Talán a kollégáddal, társaiddal...?

TAOISTA TANÍTÁS: az egész tested a lényed tükre. Karmikus visszfénytükre. Minden betegség és minden lelki vergődés és minden kapcsolati kín felhívja a figyelmedet valamire, amire, egészen addig, szabad akaratodtól nem figyeltél.

KÉRLEK, VIGYÁZZ. Emlékezz. Van egy karmikus életpont. Ahonnan már nincsen visszaút. Az életben van egy pont, ahonnan már nincsen visszaút és elpazaroltuk a lehetőségeinket. A szeretetet felolvaszt és megvéd. Kérlek, ébredj! Ébredjünk!

A SZAMSZARA, a léttengerünk a TE illúziód, a MI közös illúziónk. A mennyvilágok léteznek. A pokoli világok léteznek. Utóbbiba a szívtelenné váló életvezetés, is, vezet. Bárkit be tudsz csapni. Még saját magadat is, egy mélységig. A tested jelezni fog.


Pl. tehát. UTAZZUNK AZ ŐSMAGYAR SZAVAK SZENT MÉLYSÉGEIBEN. Orrunk előtt a megoldás... Ha a szervünk nevéből igét képezünk, megmutatja a vakfoltodat.

pl. Vesegondok? ...kivesézed a dolgokat?

Szívbeteg vagy? ... tedd fel magadnak azt a kérdést: melyik családtagommal, ill önmagammal miért vagyok szívtelen...? Hova tűnt el a szívem lágysága, melege, fénye... és a megbocsátási képességem?

FÁJ a vállad...? Kire helyezel túl sok VÁLLalást, erején felül...?

GERNICPROBLÉMÁID vannak...? Gerinctelenné váltál...? NE KEND A KÜLVILÁGRA. ...ugye, látod h valaki a környezetedben megrogyott, gerinctelenné lett és nem tetted meg, az egészséges lehetőségeid határáig, amit megtehetnél...?

FÁJ A TÉRDED...? Segíted a kedvesedet, a gyermekedet, a barátaidat, az egészséges lehetőségeid mentén, h az a "TE" elérje azaz: Te(el)ÉRD a harmóniát, a boldogságot... a megbocsáttatást..?

DEPRESSZIÓS VAGY...? Ahogy eleink mondtál vala: nagyokat sóhajtasz a bánatkórtól..? Vajon kire árasztod rá a környezetedben az elvárásaidat, DRÁMÁZOD, zsarolod a szereteted és a szexualitásod megvonásával, kit teszel felelőssé a saját sorsodért és hangulataidért - aki már nem kap levegőt Tőled...?

SOKAT SÓHAJTOZOL...? Miért füstölöd be a környezetedet és a saját lényedet a saját sötét hangulataiddal, ahelyett hogy megoldásokat keresnél az érzelmeid átnemesítésére...?A TESTED SZENT TÜKRÖD. Bárkit becsaphatsz. A saját szívedet SOHA.

Kérlek, emlékezz. Ébredj.

Idézzük a buddhista SZÍV SZUTRÁT: "Jól-létet hozok a Testnekszeretetet, együttérző nemes érzelmeket a Szívnek és fényt a Tudatnak.

"Eljön az a pillanat, amikor átkelsz a Fénykapun.

Ma, mint holisztikus hellinger terapeuta, háromszor állításban találkoztam a Fénykapuval. Megrázó ráébredni: eljön az a pillanat, amikor már NINCSEN VISSZAÚT.

Hogy hova kerülsz? Ahol a legjobban fejlődhetsz.Most is ott vagy, ahol a legjobban fejlődhetsz.KÉRLEK, kezdj el megbocsátani a saját szívednek, hogy annakidején, amikor a sebeidet szerezted, nem tudtad megmenteni.

KÉRLEK, kezdj el megbocsátani azoknak akik, annakidején, a maguk esendőségében a sebeiket okozták. A boldogságkeresésük setesuta ívein.Nézd meg a buddhista ábrázolás pokol-képeit.

MEGÉRINT, ugye...?A pokol valójában a Tudatunk illúzió-mátrixa. Tapasztalásaink szent tere, éppúgy, mint a Mennyek, vagy ezen földi Lét. És ez mind mind mind mind mind SZAMSZARA. Léttenger.

A Léttengerben ok-okozati összefüggések vannak. Semmi nem véletlen, ami Veled és benned történik. Senki és semmi nem tud megmenteni a karmádtól. Kivéve a szeretet, a megbocsátás és a minőségi meditáció és életvezetés.

A valódi spirituális fejlődés egyéni izzadmány. Úgy meditálj, úgy kezd el a szeretet és a tisztaság nemes belső ösvényét járni, ahogyan az égő hajadat oltanád: bizony nem érünk rá holnap eloltani.

Tudom, ígérem: idővel az egész Léted, újra, egy finom gyönyörmeditációvá ragyoghat fel...Egészséges önfegyelem és egészséges belső derű nélkül nincsen igazi spirituális fejlődés. Pontosabban, nincsen BOLDOGSÁG. OLDOTTSÁG...Oly sok nemes külső tanítás létezik, oly sok fényösvény van...

JÉZUS szavaival: ahol a kincsetek, ott a szívetek.

KÉREM. Tegyük fel magunknak a kérdést: Hol is van az én kincsem..? Egy új ruhában? Egy utazás, egy új kocsi vágyában...? Egy új szerelem vágyában...? Mert ott a szíved, pontosabban minden szívenergiád. Ez jó Neked...? A kötődésből kilépni, a vágyból visszahívni a szívünket... huhh de nagyon nagyon nagyon nagyon nehéz. MEGÉRI. FELSZABADÍTÓ. Friss levegő tér a szívedbe. AZ egész életedben felkacag a szabadság és a Flow... Ebben a Léttengerben, a szívünk felszínén kielégíthetetlen sóvárgásdallamok énekelnek. Ez az emberi létünk alaptermészete. Elúszhat rá az egész életünk... AKÁR.

Viszont. Ha a szívünk fényközepébe hazatalálunk... elindul a kiébredés - a megvilágosodás... - és egy finom, tartós, emberfeletti érzelmek különleges gyönyörhulláma...

Csodák hulláma...

Spirituális képességeink felébredésének a hulláma...

A karmikus emlékezés szabadság hulláma... Ragyogás és Béke, béke, béke szent hulláma...

Kint és bent...JÉZUS, és minden szent, bölcs emlékeztet rá. Osho, Sai Baba, Gandhi, Rumi, Mohamed próféta...

A szívünk fényösvénye a legbiztonságosabb.

ÁLDÁS a Napból, áldás a Fényből.

ÁLDÁS A SZÍVBŐL... oldás a Mélyből...

 

  

KeresztesKatink

Holisztikus-spirituális hellingerterapeuta. 06202824396

Hozza létre saját
MitHogyanKell fiókját.
Regisztráció